Featured

Search This Blog

Από το Blogger.

Popular

Back link ΔΩΡΕΑΝ απο Page rank 8

Share it:

Αν έχετε ιστοσελίδα φυσικά και σας ενδιαφέρει να προσελκύετε συνδέσμους προς αυτήν. Όλα τα link είναι καλά, και έχουν την δική τους βαρύτητα στον προσδιορισμό που κάνει ο αλγόριθμος της google για να κατατάξει την ιστοσελίδα σας στα αποτελέσματα του. Να πάρεις όμως ΔΩΡΕΑΝ λίνκ από site PR8 είναι λουκούμι ΄-). Να ένας τρόπος για το πώς γίνεται αυτό:

Πως να κάνετε link building χρησιμοποιώντας το Scribd;

Το Scribd είναι ίσως το πιο δημοφιλές σαιτ για online document sharing. Η Google το έχει βαθμολογήσει με PR8 κάτι που σημαίνει ότι είναι αξιόπιστο και τους συνδέσμους που μπορούμε να πάρουμε από εκεί έχουν αξία. Τα έγγραφα που ανεβάζουμε στο scribd εμφανίζονται στο index της google σε μερικές ώρες και αν ο ανταγωνισμός για την λέξη κλειδί δεν είναι πολύ μεγάλος ο σύνδεσμος μας εμφανίζετε μέχρι και στην πρώτη σελίδα ΄-)

Πως μπορούμε να πάρουμε συνδέσμους από τα έγγραφα μας στο scribd;

Πανεύκολα, ακολουθώντας τα παρακάτω 6 βήματα

Βήμα 1 Γράψτε ένα άρθρο στο word, τουλάχιστον 500 λέξεις με θέμα για το οποίο κάνετεlink building.

Βήμα 2 Ανεβάστε το στο google docs

Βήμα 3 Ανοίξτε το στο google docs και προσθέστε συνδέσμους στης λέξεις κλειδιά προς το σαιτ σας. Προτιμότερο είναι τα λινκ να είναι deep link, δηλαδή από εσωτερικές σελίδες και όχι από την αρχική σελίδα. 4-5 λινκ είναι αρκετά. Βάλτε και 1-2 φωτογραφίες.

Βήμα 4 Σώστε το αρχείο ως pdf. Κάντε κλικ στο File > Download as> PDF

Βήμα 5 Kάντε είσοδο στο scribd λογαριασμό σας, κλικ στο upload, επιλέξτε το άρθρο που είναι σε μορφή pdf από τον σκληρό δίσκο σας και ανεβάστε το.

Έτοιμο!!! Σε μερικές ώρες το άρθρο σας με τους ενεργούς συνδέσμους θα εμφανιστεί στα αποτελέσματα αναζήτησης της google.

Βήμα 6 Όταν μπείτε στο προφίλ σας στο scribd κάντε κλικ στα settings>profile>websiteκαι προσθέστε την ιστοσελίδα σας με την μορφή http://yoursite.com για να έχετε ένα ακόμη ενεργό link προς την ιστοσελίδα σας.

Την επόμενη μέρα κάντε τον έλεγχο πληκτρολογώντας στο google.grsite:http://to-onoma-tou-arthrou/ και αναζητήστε το άρθρο σας.

Ποιος δεν θέλει ΔΩΡΕΑΝ συνδέσμους από ιστοσελίδα με PR8;;; Ακόμη και μικρότερο να είναι το PR οι σύνδεσμοι που θα λάβετε από το άρθρο σας στο scribd έχουν αξία.

Πηγη:getpaid.gr

Share it:

Post A Comment:

4 comments:

  1. Πολυ ουσιωδες αρθρο!! Συνεχισε ετσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπραβο φιλε μου πολυ καλη δουλεια εμενα με εκανες παντος να ασχοληθω ξανα μετα απο 25 χρονια, ενα gaget για το blog σας πιστευω θα το βγαλη από την μονοτονια μπενοντας ο επισκευτης ακουη auto music το ling http://www.radionomy.com благодарить...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το εκανα για το blog μου στο www.fit-4-all.gr/blog και ειδα οτι πηρε τα απανω του με αυτη την τεχνική.Δεν ξερω εαν ανεβασω και αλλα αρθρα και παρω τον κωδικα και τοω βαλω στο bloγ μου, πως θα αντιδράσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή