Featured

Search This Blog

Από το Blogger.

Popular

Βγάλτε χρήματά από το blog σας μέσο affiliate marketing!!

Share it:



Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας, σήμερα θα μιλήσουμε για το affiliate marketing και για το πως μπορει κάνεις να βγάλει χρήματά από affiliate marketing.
Πρώτα από όλα ας μάθουμε το τι είναι το affiliate marketing και πως λειτουργεί;

To Affiliate Marketing είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος Performance Marketing αλλά και η πιο «γνήσια» εκδοχή του. Ο όρος Affiliate Marketing στην ουσία περιγράφει τη σχέση ανάμεσα στονΔιαφημιζόμενο (Merchant ή Advertiser) και στον Affiliate (ή Publisher), κατά την οποία ο δεύτερος προωθεί επισκέπτες στην ιστοσελίδα του πρώτου και πληρώνεται μόνο εφόσον οι επισκέπτες αυτοί πραγματοποιήσουν μία προσυμφωνημένη ενέργεια (τις περισσότερες φορές η ενέργεια αυτή είναι η πραγματοποίηση μιας αγοράς, ). Αυτός ο τρόπος πληρωμής λέγεται Cost per Action (CPA) και είναι αυτός που διαφοροποιεί το Affiliate Marketing από τις άλλες μεθόδους προώθησης και διαφήμισης. Ας τα δούμε όμως λίγο αναλυτικότερα:

Θα προσπαθήσω να σας το κάνω όσο ποιο κατανοητό γίνεται..


1) Pay per click affiliate marketing; σας πληρώνει κάποιος για καθε click που θα κάνει κάποιος επισκέπτης σας στην διαφήμισή το ποσό παίζει ανάλογά με το θέμα και την κατηγορία



2) Pay per lead affiliate marketing; Εδώ πληρώνεστε για κάποια πράξη.. πχ έχετε βάλει μια διαφήμισή από κάποιο καζίνο στο blog σας εγώ πατάω σε αυτή μεταφέρομαι στην ιστοσελίδα τους κάνω έγγραφή και κατάθεσή χρημάτων. υπάρχουν 2 περιπτώσεις κάποιοι πληρώνουν όταν κάνει απλώς μια εγράφη ο επισκέπτης  και κάποιοι άλλη όταν κάνει έγγραφή και κατάθεσή, εδώ θα σας πω πως μιλάμε για μεγάλα ποσά.. όταν κάποιος μπει κάνει κατάθεσή θα παίρνετε από 40-70 ευρώ. μιλάμε για μεγάλα ποσά

3) Pay pare sale affiliate marketing; Εδώ πληρώνεστε όταν ο επισκέπτης σας μεταφερθεί σε μια άλλη σελίδα και αγοράσει κάτι από εκεί κέρδος από 6-20%.

Πάμε να δούμε που θα βρούμε αυτά τα προγράμματά και να τα βάλουμε στο blog μας;

Πρώτα από όλα θα κάνουμε εγράφη στην ιστοσελίδα Linkwise αμέσως θα δείτε μπροστά σας μια φόρμά συμπληρώστε την φόρμά και ολοκληρώστε την έγγραφή.
Σημαντικό; Να δώσετε τα πραγματικά σας στοιχεία και το Α.Φ.Μ σας.

Μέτα θα πρέπει να περιμένετε κάποιες μέρες για την έγκρισή του ετοιμάτως σας και αφού εγκριθεί θα ειδοποιηθείτε μέσο email, όπου και θα σας δοθεί και κωδικός προσβάσεις.

Aφού ολοκληρώσετε όλες αυτές της διαδικασίες θα μπείτε στο λογαριασμό σας και θα ακολοθουσετε τα παρακάτω βήματά;

Πατήστε καμπάνιες,
αφιλατε
και αμέσως θα σας βγάλει μια λίστα από διάφορές καμπάνιες με την περιγραφή της Καμπανίας και τα ποσοστά του κέρδους που σας προσφέρει.
οοο
Επιλέξτε την Καμπανία που θα ταιριάζει περισσότερο στο θέμα του blog σας πατήστε δηλαδή στο όνομά της Καμπανίας και αμέσως θα σας άνοιξη τα διαφημιστικά και τους κωδικούς τους οποίας θα πρέπει να προσθέσετε στο blog σας.
222

Αντιγράφουμε των κωδικό που μας δίνουν και παμε;

1) Πίνακάς έλεγχου
2) Σχεδίασή
3) Προσθήκη Gadget
4) Html/javascript
5) Επικόλλησή του κωδικά
6) Αποθήκευσή

Και είστε έτοιμη.!! εάν σας άρεσε το άρθρο αφήστε σχόλιο.



Share it:

ΒΓΑΛΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ

Post A Comment:

8 comments:

  1. Αρη να σε ρωτησω το αφμ τι το θελουν αυτες οι εταιριες?και η ad24 που πηγα να κανω εγγραφη ζηταει αφμ μηπως πρεπει να τα δηλωνουμε?ξερεις τιποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι αλήθεια το ΑΦΜ γιατί το θέλουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην ιστοσελίδα της Linkwise, γράφουν αυτό :

      Γιατί πρέπει να δηλώσω το ΑΦΜ μου;
      Σκοπός της συνεργασίας σας με τη Linkwise είναι να κερδίσετε χρήματα προωθώντας τα Affiliate προγράμματα του δικτύου. Ως εκ τούτου αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί να πληρωθείτε τα χρήματα που έχετε συγκεντρώσει.
      Για να μπορέσουμε όμως να σας πληρώσουμε, θα πρέπει να μπορούμε να ταυτοποιήσουμε σε ποιόν πληρώνονται τα χρήματα αυτά με το ΑΦΜ σας, όπως είναι απαραίτητο και σε κάθε οικονομική συναλλαγή για το μέρος που εισπράττει τα χρήματα.

      Διαγραφή
  3. Γεια σου Αρη, είμαι καινούργια στο χώρο και θα προσπαθήσω να ακολουθήσω όλες τις συμβουλές σου για να βγάλω λεφτά από το ιντερνετ, μέχρι τότε τα λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πλήρωμη απο τις διαφημήσεις δεν είναι μαύρο χρήμα. Ζητανε αφμ για να δηλόνωνται στην εφορία αλιώς θα σε πιάσει το ποθεν εσχες και θα βρεις μπελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δες και αυτό το blog είναι κάτι εντελώς καινούριο μπορείς να το ψάξεις και κανε εγγραφεί, δοκίμασε το για 3-4 ήμερες και θα καταλαβαίνεις τη θελω να πω....! :) http://grdeals-gr.blogspot.com/2012/07/internet.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. na se rotiso kati ego tora poy ta ekana ola kai exo distuxow to kainoyrgio blog ... toy blogger pos kai poy kano antigrafi toy html??? eyxaristo ek ton proteron

    u.g
    poli kali i doyleia soy kai kalos o rolos toy kathodigiti otan apoktiso esto kai kapoia xrhmata kai thelo na bro idiko sayta ta themata tha se protimiso..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ωραίο το κείμενο με τα βήματα. Από το Getpaid.gr έχω ανεβάσει στο Youtube ένα βιντεάκι, που δείχνει τι ακριβώς κάνετε, ενώ ακολουθούν και κάποιες συμβουλές. (http://www.youtube.com/watch?v=7TydAE3rAYI)

    Συγχαρητήρια για την καλή δουλειά στο blog σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή