Featured

Search This Blog

Από το Blogger.

Popular

ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ READ MORE ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ

Share it:


Πριν από ένα μικρο χρονικό διάστημα μια αναγνώστριά μου με ρώτησέ πως να βάλω στο blog μου read more.

Είναι ένα πάρα πόλη βολικό εργαλείο το read more μας δίνει την δυνατότητά να δώσουμε μια μικρή περιγραφή του περιεχομένου και υστέρα αφού αρέσει αυτό στον αναγνώστη μας πατάει read more η αν θέλετε περισσότερα και του βγαίνει ολόκληρο το άρθρο ι οτιδήποτε άλλο έχουμε κρύψει..

Για να ενσωματώσουμε λοιπόν το read more στο blog μας θα πρέπει να πάμε στον πίνακά έλεγχου να επειλεξουμε σχεδίασή, επεξεργασίά html, να μην ξεχασετε να τσεκαρουμε την επέκτασή προτύπων και μέσα στους κωδικούς html θα βρούμε των παρακάτω κωδικά:

<data:post.body/>

Αμέσως μετά αυτόν των κωδικό θα βάλουμε αυτόν τον κωδικό:

<b:if cond='data:post.hasJumpLink'>
<div class='jump-link'>
<a expr:href='data:post.url + "#more"'><data:post.jumpText/></a>
</div>
</b:if>

Capture

Αφού λοιπόν έχουμε ολοκλήρωσή με τους κωδικούς πατάμε αποθήκευση και επιστρέφουμε στον πίνακά έλεγχου οπού επιλέγουμε ανάρτησή επεξεργασίά αναρτήσεων και πατάμε επεξεργασίά στο άρθρο στο οποίο θέλουμε να ενσωματώσουμε το read more.
Αμέσως μετά πατάμε σύνθεσή και στο κουμπάκι που σας δείχνω με το βελακη στην φωτογραφία, μετά μέσα στο κείμενο θα βγει μια διαχωριστική γραμμή την οποία μπορείτε να την κουνάτε πανό κατω δηλαδή μπορείτε να κρύβετε το κείμενο στο σημείο της αρεσκείας σας..αφού βάλετε την διαχωριστική γραμμή στο σημείο που σας αρέσει πατάτε δημοσιευση και αυτό ήταν.. ελπίζω να ήμουν κατανοητός καθώς δεν μπορώ να κάνω βίντεο μάθημά,
για τυχόν προβλήματά αφήστε σχόλιά.

Capture1

Share it:

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ BLOG ΣΑΣ

Post A Comment:

4 comments:

  1. καλησπερα εβαλα το read more ολα καλα εκτος απο ενα..μου βγαζει στην αρχικη σελιδα δυο φορες το "διαβαστε περισσοτερα" το ενα κατω απο το αλλο..γιατι γινετε αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. poli parakseno...!! mipos paliotera eixes kanei kamia apopeiri na to valeis kai afises kapoio kodiko mesa sto html kai tora to epireazi..??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορώ να βρω το ,με κανένα δυνατο τροπο!Υπαρχει αλλη λύση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στο νεο blog δεν μπορω να το κανω με κωδικα hdml εχουμε κατι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή