Featured

Search This Blog

Από το Blogger.

Popular

Μάθετέ πως να φτιάξετε ένα επιτυχημένο blog!!!!!!!

Share it:


Ίσως, ο καθένας μας που φτιάχνει το δικό του blog σήμερα, να θέλει να κερδίζει χρήματα από το blog του.
Λοιπόν, η επιθυμία αυτή είναι απολύτως λογική, τίποτα δεν είναι αδύνατο για έναν άνθρωπο, και εφόσον είναι έτοιμος/η να καταβάλει την μέγιστη δυνατή προσπάθεια που απαιτείται για την επίτευξή του στόχου.
Του στόχου!!!!!! ο στόχος είναι πολλή σημαντικός, για να πετύχουμε οτιδήποτε στην ζωή μας θα πρέπει να βάζουμε στόχους.

Ωστόσο, ακόμα και αν εφαρμοστεί αυτή η επιθυμία, δεν εγγυάται αυτομάτως την επιτυχία σε κανέναν, από ότι φαίνεται. Για να κερδίσει κάποιος πολλά χρήματα από blog ,δεν αρκεί άπλα να το θέλει Κατ 'αρχάς, πρέπει να έχει κάποιες γνώσεις, δεύτερον, θα πρέπει να της εφαρμόζει και τέλος τρίτον, θα πρέπει να συνδυάσει την  γνώση και δράση για να μπορέσει να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμά.



Ακριβώς για αυτό θα μιλήσουμε εμείς σήμερα, όπως στα αθλήματα έτσι και στην ζωή στην λεπτομέρεια κερδίζετε η μάχη.

Της περισσότερες φορές, αυτοί που θέλουν να κερδίσουν χρήματα από blog τους, δεν τα καταφέρνουν για δύο λόγους. Πρώτον,εσφαλμένα νομίζουν πως είναι εύκολο και πως σε πολλή γρήγορο χρονικό διάστημα θα καταφέρουν να αυξήσουν  την κυκλοφορία και τη δημοτικότητα του blog τους, και όταν «ξαφνικά» ανακαλύπτουν ότι η προώθηση του blog τους δεν είναι και τόσο γρήγορη όσο θα ηθέλαν, και ο αριθμός των επισκεπτών δεν αυξάνονται με τον ρυθμό με τον οποίο είχαν αρχικά υπολογίσει - η πλειοψηφία κατεβάζουν  τα χέρια κατω και  εγκαταλείπουν των αγώνα, κατά κανόνα, λίγα βήματα μακριά από την πραγματική επιτυχία.

Πολύ συχνά,οι νέοι bloggers τα παρατάνε ακριβώς στο σημείο που θέλει λίγη προσπάθειά ακόμη για να ανταμειφθούν, επίσης συχνά η υπέρ αξιολόγησή των δυνατοτήτων, τους καταστρέφει, ξεκινούν νομίζοντας πως θα γράφουν κάθε μέρα 3-4 θέματά και μέσα σε μια εβδομάδα αντιλαμβάνονται πως δεν μπορούν να γράφουν πάνω από 3 την εβδομάδα, με αποτέλεσμά να κατεβάζουν χαμηλά τα κεφάλια τους και να δίνουν τέλος στην εμφάνισή τους στο κόσμο του ίντερνετ.

Και δευτέρων πάνω από 90% τον bloggers κάνουν το ίδιο και το μεγαλύτερο λάθος, ξεκινάνε ένα blog στο οποίο καταβάλουν προσπάθειά χωρίς όμως να έχουνε μακροχρόνιο επιχειρηματικό σχέδιο, θα σας το πω μια φορά και βάλτε το καλά στο μυαλό σας γράψτε το στο μέτωπο σας, δεν υπάρχει σε καμία επαγγελματική κατεύθυνσή επιτυχία εάν δεν υπάρχει μακροχρόνιο επιχειρηματικό σχέδιο.
Οπότε πριν ξεκινήσετε την κατασκευή του blog σας σκεφτείτε καλά για ποιους λόγους το φτιάχνετε και τι όφελος θέλετε να έχετε στο μέλλον.

Ακολουθείστε τα παρακάτω 5 βήματά, έτσι ώστε να μην χάνετε άσκοπα το χρόνο σας;

1) Το πρώτο και το ποιο σημαντικό κατά την δίκια μου άποψή είναι να έχουμε ένα σωστό επιχειρηματικό σχέδιο, θα πρέπει να ξέρουμε γιατί το φτιάχνουμε το blog το τι θα πρέπει να κάνουμε σε αυτό το blog και το τι θέλουμε να πετύχουμε.



2) Σκεφτείτε πως υπάρχουν εκατομμύρια blogs, ο στόχος όλων των blogger είναι το πως να βγάλουν χρήματά, ρίξτε άλλη μια μάτια στο επιχειρηματικό σχέδιο που έχετε φτιάξει και είμαι σίγουρος πως όλο και κάτι θα αλλάξετε.
Στο σχέδιο σας θα πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον 2 τρόποι με τους οποίους θα κερδίζετε χρήματά.

3) Θα πρέπει να καταλάβετε πως ακόμα και το καλύτερο blog του κόσμου να έχετε,θα είναι άχρηστο εάν δεν το επισκέπτεται κάνεις, οπότε είτε το θέλετε είτε όχι θα πρέπει να ασχοληθείτε πάρα μα πάρα πόλη με την προώθησή του blog σας.
Αφιερώστε 2  ήμερες τουλάχιστον  την εβδομάδα για την προώθησή του blog σας.

4) Ποτέ μην μπείτε στην διαδικασία να αντιγράψετε κάποιο άλλο blog να έχετε πάντα το δικό σας στιλ.

5) Ίσως από τα ποιο σημαντικά πράγματά, πριν δημοσιεύσετε οτιδήποτε στο blog σας να σιγουρευτείτε 100% πως η πληροφορία αυτή είναι απολύτως σωστή.

Εάν πάντα ακολουθείτε αυτά τα 5 βήματά και μετά από 3-4 μήνες δεν έχετε κανένα κέρδος από το blog σας τότε το επιχειρηματικό σας σχέδιο θέλει αλλαγές.

Ελπίζω να σας έχω δώσει μια εικόνα για το τι χρειάζεται να κάνετέ για να έχετε ένα πετυχημένο blog.

Λοιπόν πιάστε δουλεία, εύχομαι σε όλους σας καλή επιτυχία

Share it:

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Post A Comment:

3 comments: