Featured

Search This Blog

Από το Blogger.

Popular

Μάθετέ πως να αλλάξετε το πρότυπο σας χωρίς να χάσετε τα gadget σας!!!

Share it:


Φίλοι και αναγνώστες του blog μου γεια σας, σήμερα θα σας μάθω πως να αλλάξετε το πρότυπο του blog σας χωρίς να χάσετε τα gadget που έχετε.
Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως την συγκεκριμένη πληροφορία άλλα ελληνικά blogs την δίνουν με χρηματική ανταμοιβή, εγώ θα σας την δώσω εντελώς δωρεάν.



Ξεκινάμε, πρώτα από όλα θα πρέπει να πάμε στον πίνακά έλεγχου του blog μας και να βάλουμε όλα τα gadget που έχουμε σε μια σειρά κάπως έτσι;
λεφτα απο το ιντερνετρ

Αφού βάλουμε όλα τα gadget στην σειρά θα πάμε σχεδίασή επεξεργασίά html, πατάμε ctrl+f  και βρίσουμε των παρακάτω κωδικό; <b:widget id= και ακριβώς κάτω από αυτών των κωδικό ακολουθούν οι παρακάτω κωδικοί; <b:section…> εδω αναμεσα </b:section> ανάμεσά σε αυτούς τους κωδικούς λοιπόν είναι όλα τα gadget μας,εάν δεν είχαμε βάλει όλα τα gadget μας στην σειρά, τότε δεν θα τα βρίσκαμε όλα μαζεμένα...... ανάμεσά σε αυτούς τους κωδικούς.. τώρα αντιγράφουμε τους κωδικούς που είναι ανάμεσά στους κωδικούς που ανέφερα, αμέσως μετά φορτώνουμε το νέο πρότυπο μας πάμε στον πίνακά έλεγχου κάνουμε ακριβώς την ίδια διαδικασία στο τέλος όμως επικολλούμε αναμεσα εκεί που αναφέραμε τους κωδικούς που αντιγράψαμε από το παλιό μας πρότυπο.
Πατάμε αποθήκευσή και είμαστε έτοιμη.

Share it:

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ BLOG ΣΑΣ

Post A Comment:

0 comments: