Featured

Search This Blog

Από το Blogger.

Popular

Premium blogger template wdsgr.1.0

Share it:
premium-logo

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και φιλές του blog μου, σήμερα λοιπόν  σας παρουσιάζω το απολυτό πρότυπο  για το blogger.
premium blogger template

Πριν σας το παρουσιάσω όμως θέλω να σας ενημερώσω πως οι 5 πρώτοι που βιαστούν να το αγοράσουν θα το αποκτήσουν μόνο με 5 ευρώ…!!!
Μετά το κόστος θα είναι 9.90ευρω.

giati-na-to-pareis
           
               
             
Θα σου δώσω 3 λογούς..! μετά εσύ μπορείς να κρίνεις αν τελικά αξίζει ι όχι

1) Ο πιο σημαντικός λόγος είναι ο κώδικας, τι εννοώ? ο κώδικας του πρότυπου είναι καθαρός και    καλογραμμένος, δεν μοιάζει καθόλου με τα δωρεάν πρότυπα της αγοράς.

Τι σημαίνει αυτό? σημαίνει πως μετά την εγκατάσταση αυτού του πρότυπου στο blog σου θα δεις άνοδο στης μηχανές αναζητήσεις όπως το google και το yahoo επίσης θα δεις και άνοδο στο page rank.

2)
Το πρότυπο μπορεί να προσαρμοστεί σε ότι θεματολογία θέλεις και δεν υπερβάλω καθόλου, είναι τόσο ελαστικό που μπορείς να αλλάξεις οποιοδήποτε κομμάτι του πρότυπου, πως θα το κάνεις αυτό αφού δεν ξέρεις κώδικα?

Έχω δημιουργήσει εγώ ειδικά βίντεο μαθήματα για να μπορείς να χειρίζεσαι το πρότυπο αυτό όπως ακριβώς το θέλεις, όποτε δεν θα δυσκολευτείς καθόλου
.


3) Το πρότυπο έχει παρά πολλά εργαλεία που δεν υπάρχουν σε αλλά πρότυπα του blogger. 
42 θέσεις για widgets σε όλα τα σημεία του πρότυπου, δεν θα σου ξεφεύγει τίποτα ότι θέλεις θα το προσθέτεις ακριβώς εκεί που το θέλεις, χωρίς να περιορίζεσαι όπως συνήθως γίνεται μετά δωρεάν πρότυπα
.


premium blogger template 


premium-template


Αν υπολογίσουμε πως χρειαστήκαν περίπου 48 ώρες  δουλειάς για να τελειοποιηθεί το πρότυπο τότε όχι απλός δεν είναι ακριβό, είναι τζάμπα..!
Μόλις 0,18 cent για μια ώρα δουλειάς.


   Δεν πειστικές ακόμα τότε ρίξε μια μάτια στο πρότυπο

 
premium-blogger-tempalte


Ήρθε η ώρα να πάρεις την απόφαση η θα είσαι στους 20% επιτυχημένους με δυναμική εμφάνιση στο χώρο του ιντερνέτ με επαγγελματικό πρότυπο η μέσα στους 80%  αποτυχημένους που δεν αντιλαμβάνονται την σοβαρότητα του θέματος…!
Η εμφάνιση το blog σου είναι η εμφάνιση της επιχρίσεις σου..!



Share it:

Proionta

Post A Comment:

8 comments:

  1. ΄Παιδιά το προτυπο ειναι παρα πολυ καλο.Δεν εχω ξαναδει αλλο τετοιο. Μπορεις να το κανεις οτι θες και εχει παντου θεσεις για gadget.Το συστηνω ανεπιφυλακτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kalispera thanasi, des to email sou sou exo stili minima.. thanks.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα μπορούσαμε να προσαρμόσουμε σε αυτό το πρότυπο το υπάρχον blog μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα, με ενδιαφερει το template καθώς και τα θεματα που λες οτι ειναι δωρεαν αλλά δεν τα βρισκω πουθενα. Ισχύουν ακόμη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή