Featured

Search This Blog

Από το Blogger.

Popular

Πως μπορείτε να βγάλετε χρήματα από το ηλεκτρονικό εμπόριο

Share it:

                                                                  Eshop από 349 euro  
Επικοινωνία
Email: aris281084@hotmail.com
Skype:arisgev                              

                                                         Τι είναι το ηλεκτρονικό εμπόριο 
ηλεκτρονικό εμπόριο είναι μια αγοραπωλησία που γίνεται με ηλεκτρονικά μέσα είναι μια συναλλαγή η οποία γίνεται μέσω του διαδικτύου (internet) χωρίς να χρειάζεται να είναι παρουσία ο αγοραστής και ο πωλητής.

                       βγάλτε χρήματα από το ηλεκτρονικό κατάστημα   
τα τελευταία χρόνια πολλοί  επιχειρηματίες βγάζουν χρήματα από το ηλεκτρονικό εμπόριο και αποτελεί μια πολύ σημαντική πηγή εισοδήματος. Μπορείτε να πουλήσετε τα πάντα μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) και το καλό είναι ότι όλα γίνονται μέσω διαδικτύου παλιότερα έπρεπε να πας στην έδρα του καταστήματος για να κάνεις μια αγορά τώρα η αγορές αυτές έχουν αλλάξει ριζικά.

                    
                                                                     Κατασκευή eshop
Αν νομίζετε ότι είναι δύσκολο για να φτιάξετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) τότε κάνετε μεγάλο λάθος στην σημερινή εποχή είναι πάρα πολύ εύκολο να κατασκευάσετε ένα site το οποίο θα πουλάει 24 ώρες τη μέρα 7 μέρες την εβδομάδα και 365 μέρες το χρόνο. Υπάρχουν έτοιμα site πολυκαταστήματα τα οποία πληρώνεις πολύ μικρό κόστος ένα τέτοιο site είναι αυτό:
http://www.webnode.gr/ και αυτό http://www.weebly.com/ επίσης υπάρχουν εφαρμογές οι οποίες είναι πολύ εύκολες στην χρήση τους πραγματικά θα σας λύσουν τα χέρια και φτιάχνουν πολύ επαγγελματικές σελίδες  τα προγράμματα θα τα βρείτε εδώ http://www.90secondwebsitebuilder.com/
http://www.dragdropsitecreator.com/

Αν θέλετε κάτι πιο επαγγελματικό η γνώμη μου είναι να απευθυνθείτε σε μια επαγγελματική εταιρία web designer τώρα αν δεν έχετε τόσα χρήματα απλώς δουλέψτε με τις παραπάνω επιλογές και όταν βγάλετε το πόσο που χρειάζεται τoτε επικοινωνήστε με τον Άρη:
Email:aris281084@hotmail.com
Skype:arisgev

Eshop apo 349 Euro

Share it:

Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥ

Post A Comment:

1 comments:

  1. Ίσως η πιο ευκολη πλατφόρμα είναι το Shopify. Μέσα σε 2-3 μέρες το e-shop είναι έτοιμο και με ένα δωρεάν application ανεβάζεις το e-shop στο facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή