Featured

Search This Blog

Από το Blogger.

Popular

Τηλεοραση internet

Share it:

Καλημέρα bloggers, σήμερα θα ήθελα να σας μιλήσω για έναν νέο τρόπο με τον όποιο στο εξωτερικό βγάζουν πολλά λεφτά από το ιντερνέτ, τηλεόραση από το ιντερνέτ.

Των τελευταίο καιρό όλο και πιο πολύς κόσμος βλέπει τηλεόραση από το ιντερνέτ όπως και παρά πολλοί έλληνες που βρίσκονται στο εξωτερικό βλέπουν τηλεόραση από των υπολογιστή τους εννοώ πως βλέπουν ελληνικά κανάλια.




Τώρα θα μου πείτε καλά δεν υπάρχουν οι δορυφόροι..?? υπάρχουν παιδιά ωστόσο η συνδρομή είναι πολύ ακριβή πχ στην Ουκρανία για να βλέπω εγώ ελληνικά κανάλια θα πρέπει να πληρώνω  65 euro μηνιαίος, δεν είναι και μικρό το ποσό για να βλέπουμε τηλεόραση, από το ιντερνέτ δεν μπορείς να δεις τζάμπα πολλά κανάλια δεν στο επιτρέπουν.

Έτσι λοιπόν παρά πολλές εταιρίες στο ιντερνέτ έχουν αρχίσει και βάζουν συνδρομή δηλαδή πληρώνεις ένα συγκεκριμένο ποσό το μηνά και βλέπεις τηλεόραση.

Και γενικός η τεχνολογία αλλάζει πολύ και σύντομα ακόμα και η τηλεοράσεις που έχουμε στο σπίτι θα λειτουργούν με ιντερνέτ, παρά πολλές εταιρίες έχουν αρχίσει και αγοράζουν domain name για να τα μεταπωλήσουν.

Όποτε μάγκες εάν σκεφτείτε κάποια καλά domain name και είναι ελευθέρα ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΑ..!!!!!!!!!!!! μιλάμε για πολλά λεφτά.

Share it:

Post A Comment:

4 comments: