Featured

Search This Blog

Από το Blogger.

Popular

blog στο blogspot

Blog στο blogspot,τι ειναι τα blogs και πως μπορω να φτιαξω ενα δικο μου blog.
Share it:
Καλημέρα bloggers, παρά πολλές φορές οι αναγνώστες με ρωτανε γιατί να φτιάξουμε το blog μας στο blogspot η αν θέλετε στο blogger.com, την ιδία ερώτηση είχα κάνει και εγώ όταν πρωτοξεκίνησα και αφού βρήκα της απαντήσεις που έψαχνα ξεκίνησα και έφτιαξα το blog μου.
Σήμερα λοιπόν θα σας πω για τα + και τα – που έχει η πλατφόρμα blogger, πριν προχωρήσω παρακάτω να σας θυμίσω για τα βίντεο μαθήματα μου στα όποια θα μάθετε το
πως να φτιάξετε το blog σας βήμα προς βήμα από το μηδέν.

Χωρίς καμία απόλυτος αμφιβολία θα σας πω πως η καλύτερη πλατφόρμα για να φτιάξει κάνεις το blog στο όποιο θα γραφεί άρθρα, θα μοιράζετε της σκέψεις του η μια απλή ιστοσελίδα στην όποια θα παρουσιάσει την εταιρία του είναι η πλατφόρμα blogger.com.



Τα πλεονεκτήματα είναι τα εξής:
1) Και το ποιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι  θα είμαστε κοντά στην ιδία την google καθώς είναι δίκια της πλατφόρμα και οσοι αγοράσουν ένα domain name από την ιδία την google θα ανέβουν σχεδόν άμεσα στης κατάταξης καθώς είναι δικό τους προϊόν.
2) Έχει δωρεάν hosting και μάλιστα πολύ καλύτερο από ότι είναι τα hosting με 3-4 euro το μηνά.
3) Υπάρχουν απεριόριστα template τα όποια είναι εντελώς δωρεάν.
4) Η πλατφόρμα είναι πολύ απλή και πολύ κατανοητή σε σχέση με όλες της υπόλοιπες που υπάρχουν στην αγορά.
5) Η ιδία η google μας λέει το τι ακριβώς θα πρέπει να κάνουμε για να βγούμε στην πρώτη 10 στην μηχανή αναζητήσεις της, νομίζω πως κάνεις δεν ξέρει καλυτέρα από την ιδία την google εσείς τι λέτε..?

Οριστε και η
οδηγιες για το πως να βγειτε στην πρώτη δεκάδα διαβαστε και ενημερωθειτε.

Ήταν τα 5 ποιο σημαντικά πλεονεκτήματα που έχει η πλατφόρμα της google.

Μειονεκτήματα  δεν υπάρχουν εάν θέλετε να φτιάξετε blog τότε δεν υπάρχουν μειονεκτήματα…. θα πρέπει να καταλάβουμε ότι η πλατφόρμα έχει φτιαχτεί μόνο για να κατασκευάζουμε blog αλώστε μας το λέει και το όνομα: blogger.com.
Αυτό που ήθελα να σας πω είναι πως να μην αμφιβάλετε πως χρησιμοποιείτε την καλύτερη πλατφόρμα για την κατασκευή του blog σας.
Share it:

Post A Comment:

1 comments: