Featured

Search This Blog

Από το Blogger.

Popular

Περισσοτερα λεφτα στο ιντερνετ- google adsense preview tools

Share it:
Καλησπέρα bloggers..! αφού μάθαμε το πως φτιάχνουμε ένα επαγγελματικό blog και είδαμε  το βίντεο μάθημα, πάμε τώρα να μάθουμε για το πως μπορούμε να κερδίζουμε περισσότερα λεφτά από το ιντερνέτ με την βοήθεια του google adsense preview tools.

Το google adsense preview tools αυτό που κάνει στην ουσία είναι να μας δείχνει το τι διαφημίσεις βγαίνουν στο blog μας, εμείς λοιπόν γνωρίζουμε την θεματολογία που έχει το μπλογκ μας και ξέρουμε επίσης πως για να κλικαρι κάποιος σε ένα διαφημιστικό θα πρέπει η διαφημίσεις να ταιριάζουν με την θεματολογία που έχει το blog μας, εάν το μπλοκ μας είναι ένα μπλογκ το όποιο μας ενημερώνει για το πως να βγάλουμε λεφτά στο ιντερνέτ όπως το δικό μου ας πούμε και τα διαφημιστικά που εμφανίζονται είναι για ντομάτες η για καρότα τότε μάλλον λίγο δύσκολο οι επισκέπτες να πατήσουν σε τετοια διαφημιστικά, εάν όμως βγαίνουν διαφημιστικά του τύπου: πως να βγάλεις άμεσα λεφτά από το μπλοκ σου, πως να βγάλεις λεφτά από το ιντερνέτ ε τότε νομίζω πως όλο και κάποιος θα πατήσει ε τι λέτε εσείς..?

Πάμε να λοιπόν τώρα να δούμε στο παρακάτω βίντεο για το που θα βρούμε αυτό το εργαλείο πως θα το χρησιμοποιήσουμε και θα καθαρίσουμε το blog μας από άσχετες διαφημίσεις.



Ορίστε το link:
adsense previw tool
Share it:

ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Post A Comment:

1 comments:

  1. Ένας από τους καλύτερους τρόπους να κερδίσεις χρήματα αργά και σταθερά αλλά συνεχώς αυξανόμενα είναι το http://adf.ly/?id=817751

    Σας το προτείνω, δοκιμάστε το δεν πρόκειται για απάτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή