Featured

Search This Blog

Από το Blogger.

Popular

Το νεο Project του Αρη το ρομπότ που τα κάνει όλα..!!!!

Share it:

 
Ένα νέο πρότζεκτ που ενδιαφέρει όλους όσους ασχολούνται με blogs – sites.
Πάντα ήμουν και είμαι της απόψεις πως όταν ξεκινάμε να κάνουμε μια δουλεία θα πρέπει να την στήνουμε με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να δουλέψει το σύστημα για μας και όχι εμείς για το σύστημα, όπως λέω πάντα στα σεμινάρια μου και διδάσκω όλους όσους μου το ζητανε πάντα προσπαθώ να προσαρμόσω τον κόσμο να αρχίζει να σκάφτεται με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να δουλεύουν τα χρήματα για αυτούς και όχι αυτοί για τα χρήματα.

Είσαι blogger? έχεις μεράκι να ενημερώνεις τον κόσμο?να λες την άποψή σου? όμως η πίεση του χρόνου , η δουλειά σου και άλλες υποχρεώσεις δεν σου αφήνουν χρόνο να ασχοληθείς με αυτό που σου αρέσει?
Ασχολείσαι επαγγελματικά με το ιντερνέτ? έχεις blog η site και ψάχνεις τρόπο να βγάλεις περισσότερα χρήματα? Και για τις δύο περιπτώσεις μπορούμε να σας βοηθήσουμε .
Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε ένα εργαλείο που θα σας δώσει τη δυνατότητα να έχετε όσα blogs η sites θέλετε , να δημοσιεύετε όσα θέματα θέλετε και όλα αυτά χωρίς εσείς να κάνετε σχεδόν τίποτα ! Ακούγετε υπέροχο για να είναι αληθινό και όμως όσο και να προσπαθήσουμε πάντα τα προγράμματα θα διευκολύνουν και θα κερδίζουν τον ανθρώπινο κόπο. Δείτε το βίντεο αξίζει !!!


Share it:

Project

Post A Comment:

13 comments:

  1. Γειά σου Άρη. Αυτό που ετοιμάζεις είναι φανταστικό, μόνο που έχω μια απορία. Πως βγαίνουνε λεφτά από αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. thelo na matho poso kanei to rompot kai apo pou mporo na to vro edo stin ellada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν κατάλαβα καλά λοιπόν, επιδίωξή σας είναι να κερδίσετε χρήματα εκμεταλευόμενος τον κόπο και την προσπάθεια άλλων bloggers!
    Αντιγράφοντας δηλαδή τα κείμενα και τις φωτογραφίες τους, χωρίς καν να τους ζητήσετε την άδεια.
    Είναι ότι πιο αντιδεοντολογικό έχω ακούσει.
    Πολλοί είναι αυτοί που το κάνουν, δυστυχώς το διαδίκτυο είναι ανοικτή πόρτα, αλλά πρώτη φορά βλέπω κάποιον να λέει με τόσο θράσος "θα σας αντιγράψω και θα βγάλω και λεφτά από αυτό".
    Φυσικά και θα ενημερωθούν οι bloggers και θα κινηθούμε ανάλογα.
    Υπάρχει νόμος που μας προστατεύει, υπάρχει αρμόδιος δικηγόρος, ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να εκμεταλλεύεστε την προσπάθεια που κάνουν χωρίς κανένα υλικό όφελος κάποιοι bloggers ασχολούμενοι αποκλειστικά με το "μεράκι" τους και κάνοντας απλά το κέφι τους?
    Λυπάμαι πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. prota apo ola prin grapsete ayto to sxoleio tha eprepe na eixate lavi ipopsin sas pos prin mpoume stin diadikasia na antigrapsoume opoiodipote site.. prota tous rotame kai fisika vazoume kai tin pigi apo opou antigrafoume ola ta keimena.... ayto einai ena ergeleio tora to pos tha to xrisimopoisi o kathenas mas einai diko tou thema.. ego prosopika pantos prin mpo stin diadikasia ayti enimerono olous apo osous thelo na antigrapso...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kai fisika afoy moy dosoun tin adeia tous tote proxorao kai kano ola osa anafero sto vinteo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H αναφορά της Πηγής δεν αρκεί.
    Απαιτείται έγγραφη άδεια του "δημιουργού" όπως υποθέτω πολύ καλά γνωρίζετε.
    Δεν νομίζω να αναφέρεται πουθενά στο βίντεο ότι θα ζητηθεί τέτοιου είδους άδεια.
    Γιατί θα έπρεπε "να μπω στην διαδικασία να σκεφτώ" ότι ισχύει κάτι που δεν αναφέρεται καθόλου, άρα θεωρείται ασήμαντο?
    Αυτό θα έπρεπε να ήταν το πρώτο που θα τόνιζε ο κύριος, ότι πριν από οποιαδήποτε αντιγραφή θα ερωτάτο ο blogger αν συμφωνεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To vinteo ayto einai diafimistiko vinteo sto opoio parousiazete to sigkekrimeno plugin, opos kai sto vinteo den anafero kai tin timi opos kai den anafero to pos rithmizete kai polla akoma.... otan kapoios epithi na to apoktisi enimeronetai kai apo ekei kai pera einai thema prosopika tou kathenos to pos tha to xrisimopoisi.

    Ego ayto pou kano einai na to prootho ka na to poulao. iparxoun ametrita paromoia proionta ta opoia einai kai doreannnn!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Την τιμή την αναφέρετε, ξαναδείτε το βίντεο.
    150 και 200 ευρώ.
    Εσείς λοιπόν το προωθείτε και το πουλάτε, άρα δεν είστε σε θέση να εκφέρετε άποψη για το αν θα ζητηθεί άδεια ή όχι.
    Τώρα γιατί το πουλάτε αφού όπως λέτε κυκλοφορούν παρόμοια δωρεάν, δεν καταλαβαίνω αλλά και δεν με απασχολεί.
    Δεν είχα σκοπό να κάνω διάλογο, γι αυτό και σταματάω την συζήτηση εδώ, τονίζοντας για μιαν ακόμη φορά το αντιδεοντολογικό της "κλοπής" πνευματικής διαδικασίας και όσων την προωθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Exete anoiksi sizitisi... vlepontas lathos vinteo to sigkekrimeno robot pleon den iparxei.. oriste to vinteo gia to opoio lavate kai to email..
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SKsg6_Et7s0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. to robot to sigkekrimeno den iparxei pleonnnnn... milame gia plugin gia to wordpress

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. mipos exeis tautorial gia to ti rithmisis kaneis sto programma????

    ΑπάντησηΔιαγραφή