Featured

Search This Blog

Από το Blogger.

Popular

Προσθέστε το Widget βαθμολογήσεις των άρθρων σας , κατάλληλο για όλους τους τύπους των blogs

Share it:


Φίλες και φίλοι καλήμερα σας σήμερα θα προσθέσουμε το widgets το οποίο θα επιτρέπει στους αναγνώστες σας να ψηφίζουν τα άρθρα σας , η ψηφοφορία ειναι σε πενταβάθμια κλίμακα και η αξιολόγηση αυτή λαμβάνεται  με αστερίσκους. Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε blog: Blogger, WordPress, Typepad, παρά το γεγονός ότι η υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν, αφού εγκαταστήσετε ένα widget στο blog σας η ιστοσελίδα Outbrain δεν ενσωματώνει καμία  διαφημίσει στο blog σας.
Για να εγκαταστήσετε το widget, αξιολόγησης θα πρέπει να μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα
www.outbrain.com.


1) Επιλέγετε GET THE WIDGET.

Capture

2)Τσεκάρουμαι την λέξη Thumbnail και επιλέγουμε τους αστερίσκους.

Capture 1

3)Επιλέγουμε blogger, τσεκάρουμαι το τετραγωνάκι και αμέσως μας ανοίγει η φόρμά που βλέπετε την συμπληρώνετε επιλέγετε την γλώσσα (greek) τσεκαρουμε και το τετραγωνάκι τέρμα κάτω και πατάμε nstail αμέσως θα σας άνοιξη μια άλλη ιστοσελίδα πατάτε και εκεί πρόσθεση και τέλος αυτόματος θα εγκατασταθεί στο blog σας.

Capture23

Σημειώνω ότι η καταχώριση αυτού του widget  σας δίνει μια πρόσθετη υπηρεσία για να παρακολουθείτε πρόσθετα στοιχεία όπως ο αριθμός των επισκέψεων σε κάθε άρθρο, μεταβάσεις στο blog σας, γι 'αυτό θα πρέπει να θυμάστε όνομα χρήστη και κωδικό προσβάσεις που δώσατε κατά την εγκατάσταση του widget.
Ελπίζω να βρείτε αυτή την υπηρεσία πολύ χρήσιμη, εάν σας ενδιαφέρουν οι  πρόσθετες αυτές υπηρεσίες η μάλλον θα πρέπει να σας ενδιαφέρουν ν καθώς είναι πολλή σημαντικό να γνωρίζουμε εάν αρέσει στον κόσμο αυτό που γράφουμε η όχι.

Share it:

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ BLOG ΣΑΣ

Post A Comment:

1 comments: