Featured

Search This Blog

Από το Blogger.

Popular

Φτιάξτε το δικό σας Flash banners

Share it:


Αγαπητή φίλοι και αναγνώστες μου γεια σας σήμερα σας έχω κάτι που θα τρελαθείτε, είμαι σίγουρος πως όλοι σας θέλετε ένα Flash Banners για το blog σας, για αυτό και εγώ θα σας πω πως να το φτιάξετε εντελώς δωρεάν, δείτε αποτελέσμα;



Είμαι σίγουρος πως όλο και κάποιο από αυτά θα σας άρεσει και θα το θέλετε για το blog σας,πάμε να δούμε πως θα το φτιάξουμε;
Θα πάμε στην ιστοσελίδα flashvortex στο πανό μέρος τις ιστοσελίδας υπάρχει ένα banners ακριβώς δεξιά και αριστερά από αυτό το banner υπάρχουν βελάκια τα οποία όταν τα πατάμε αλλάζει και μας δείχνει ένα διαφορετικό banner, αφού βρείτε το αυτό που σας αρέσει πατήστε εκεί που γράφει edit this.
Capture9
Αμέσως θα σας άνοιξη μια φορά την οποία πρέπει να συμπληρώσετε, την φορμα μπορείτε να την συμπληρώνετε μονό με αγγλικά γράμματά και αυτό είναι το μονό κακό της υποθέσεις..
συμπληρώστε και γράψτε  αυτά που θέλετε να εμφανίζετε στο banner σας, βάλτε την διεύθυνσή της ιστοσελίδας σας στο σημείο που σας το ζητάει,τσεκάρετέ το τετραγωνάκι και πατήστε Generate Animation.
569
Θα σας άνοιξη μια νέα ιστοσελιδα οπού και θα σας δώσει των κωδικό του banners σας.. το οποίο θα των αντιγράψετε και θα των δίνετε σε άλλους για να σας διαφημίζουν.
659

O τρόπος της τοποθετήσεις είναι γνωστός;

1) Πίνακάς έλεγχου
2) Σχεδίασή
3) Προσθήκη Gadget
4) Html/javascript
5) Επικόλλησή του κωδικά
6) Αποθήκευσή

Και είστε έτοιμη.!! εάν σας άρεσε το άρθρο αφήστε σχόλιο.

Share it:

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ BLOG ΣΑΣ

Post A Comment:

2 comments: