Featured

Search This Blog

Από το Blogger.

Popular

Πως να κάνετέ το blog σας μοναδικό και κερδοφόρο!!

Share it:


Δεν θα ξεκινήσω λέγοντάς σας πως το bloging εδώ και αρκετά χρονιά έχει γίνει επάγγελμά για πόλους ανθρώπους, ούτε και θα αρχίσω να σας λέω πως εκατομμύρια άνθρωποι γράφουν στα blog τους τα ίδια θέματά.
Θα αρχίσω με ένα ερώτημά που σίγουρα όλοι μας το έχουμε κάνει στον εαυτό μας και έχουμε σκεφτεί διάφορα για να λύσουμε αυτό το πρόβλημά;
Πώς σε μια τέτοια μάζα των blogs και των bloggers, οι αναγνώστες να επιλέξουν εμάς για το θέμα που τους ενδιαφέρει;
Σε αυτό το άρθρο προσπάθησα να συνοψίσω τις 5 πιο σημαντικές δραστηριότητες που θα μας βοηθήσει στην επίλυση αυτού του προβλήματος.
Ακολουθήστε τις συμβουλές που περιγράφονται κατωτέρω, και είμαι περισσότερο από βέβαιος ότι θα έχετε όλα όσα θα χρειαστείτε,  με ελάχιστη προσπάθεια, χρόνο και κόστος θα πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμά λοιπόν;
 
1. Οι εργασίες σχετικά με το περιεχόμενο. Η συντριπτική πλειονότητα των επιτυχημένων blogs έχουν μεταξύ τους ένα κοινό (τουλάχιστον, θα πρέπει να το έχουν) παρουσιάζουν με πολλή γραμματικό τρόπο το περιεχόμενο του blog τους, εστιάζοντας στην προσέλκυσή στοχευμενον επισκεπτών συν το ότι τοποθετούν τα θέματά σε τέτοια σημεία που η ψυχολογία του ανθρώπου επηρεάζεται με αποτέλεσμά να θέλουν να παραμείνουν στο blog τους και να δουν το περιεχόμενο



Είναι υποχρεωτικό να τηρούμε τις ακόλουθες βασικές συστάσεις:

α) από κάθε σημείωση σας, ο κάθε αναγνώστης πρέπει να παίρνει κάτι χρήσιμο. Με απλά λόγια,  το κάθε άρθρο του blog σας πρέπει να δίνει κάτι στον επισκέπτη , να του προσφέρει ένα πρακτικό όφελος. Εάν αυτό δεν συμβαίνει, αν οι αναγνώστες από της σημειώσεις σας δεν θα είναι σε θέση να πάρουν κάτι πολύτιμο και χρήσιμο για τους εαυτούς τους - γιατί θα πρέπει να έρχονται στο blog σας, και ακόμα περισσότερο -  να διαβάζουν αυτά που γράψατε και να επιστρέφουν στο blog σας;

β) Ποσό τακτικά θα πρέπει να δημοσιεύετε θέματά στο blog σας. δεν έχει σημασία το αν γράφετε άρθρα κάθε μέρα η 3 φορές την εβδομάδα θα πρέπει όμως να τηρείτε την τακτικότητα της δημοσίευσης του νέου περιεχομένου - είναι ένα σημαντικό κλειδί για την επιτυχία του  blog σας!

γ) Όσο ποιο μεγάλο θα είναι το άρθρο που γράφετε τόσο λιγότερος κόσμος θα ενδιαφερθεί να το διαβάσει, περιοριστείτε στα ποιο σημαντικά.

δ) Στα σχόλιά του blog σας να απαντάτε με τετοιο τρόπο ωστέ να δημιουργείτε μια διάθεσή συζητήσεις, πολλή σημαντικό καθώς από την συζήτησή θα μάθετέ το τι άλλο θα ήθελαν οι αναγνώστες σας.

2. Οι εργασίες σχετικά με τη χρηστικότητα. Ένας έξυπνος άνδρας με το όνομα Steve Krag έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο «Να μην με κάνουν να σκεφτώ!" Ο τίτλος αυτού του βιβλίου θα πρέπει να είναι το σύνθημα της χρηστικότητας κάθε blog!

Αυτό θα πει πως κανένας επισκέπτης σας δεν θα πρέπει να σκέφτεστε ούτε να προσπαθεί να καταλάβει αυτά που γράφετε, ούτε να αυτοσχεδιαζει για αποκτήσει πρόσβαση σε μια συγκεκριμένη λειτουργία για την οποία  πληροφορήθηκε από το blog σας.

Τα πάντα πρέπει να είναι σαφές,σε ένα διαισθητικό επίπεδο, χωρίς την ανάγκη να ψάξουν για κάτι που εσεις το αναφερατε σε καποιο αλλο blog!

2. Οι εργασίες σχετικά με τη χρηστικότητα. Ένας έξυπνος άνδρας με το όνομα Steve Krag έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο «Να μην κάνουν να σκεφτώ!" Ο τίτλος αυτού του βιβλίου θα πρέπει να είναι το σύνθημα της χρηστικότητας κάθε blog!

Αυτό θα πει πως κανένας επισκέπτης σας δεν θα πρέπει να σκέφτεστε ούτε να προσπαθεί να καταλάβει αυτά που γράφετε, ούτε να αυτοσχεδιαζει για αποκτήσετε πρόσβαση σε μια συγκεκριμένη λειτουργία για την οποία  πληροφορήθηκε από το blog σας.

Τα πάντα πρέπει να είναι σαφές,σε ένα διαισθητικό επίπεδο, χωρίς την ανάγκη να ψάξουν για κάτι που εσείς το αναφέρατε σε κάποιο άλλο blog!

3. Οι εργασίες για την προβολή του blog σας.
Ακόμα και αν έχετε το καλύτερο blog του κόσμου τι να το κάνετέ εάν δεν το γνωρίζει κάνεις!!
Επομένως, είτε σας αρέσει αυτό είτε όχι, θα πρέπει να εργαστείτε πολλή για την προώθηση του blog σας. Φυσικα θα πρέπει να υπάρχει κάποιος στόχος, δεν προσελκιουμε τους επισκέπτες άπλα για να λέμε πως έχουμε πολλούς επισκέπτες θα πρέπει να έχουμε κάποιο όφελος!!!

4. Συνεργαστείτε με τους αναγνώστες σας. Αναγνώστες - το πιο σημαντικό και πολύτιμο συστατικό για οποιαδήποτε blog-επιχείρηση. Και ένας από τα πιο σεβαστά διδάγματα για κάθε blogger-επιχειρηματία είναι: «Πάντα να ακούτε τους αναγνώστες σας,  να τους ρωτάτε και να λαμβάνετε υπόψιν σας τις προτιμήσεις και τις επιθυμίες τους για το έργο σας!"

5.Και μην ξεχνάμε ότι παρ 'όλες τις "τάσεις", "μόδας" και άλλα γεγονότα το περιεχόμενο ήταν πάντα, είναι και θα είναι ο βασιλιάς του World Wide Web.
Και όποιος διαθέτει ένα υψηλής ποιότητας περιεχόμενο - κατέχει το σύνολο!

Έτσι τώρα ξέρετε της 5 πιο σημαντικές δραστηριότητες του κάθε blogger.
Πιάστε δουλειά!
Και ας έχει το blog σας συγκλονιστική επιτυχία!

Εάν σας άρεσε το άρθρο αφήστε σχόλιο.

Share it:

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Post A Comment:

3 comments: