Featured

Search This Blog

Από το Blogger.

Popular

Πανομοιότυπο περιεχόμενο - ο αργός δολοφόνος του blog μας.

Share it:


25Eαν δεν θέλετε το blog σας μέσα σε ενα χρόνο απλά να  εξαφανιστεί από το Google, τότε οπωσδήποτε διαβάστε αυτό το άρθρο.
Είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει γνωρίζει οποιοσδήποτε που έχει  blog στο Blogspot.

Ποιο είναι το πανομοιότυπο περιεχόμενο και γιατί είναι τόσο επικίνδυνο για το blog μας;
Όταν δημοσιεύουμε τα νέα άρθρα που έχουμε γράψει στο blog μας εντός ημέρας στο blog μας επισκέπτεται το ρομπότ της Google το οποίο μεταδίδει δεδομένα από το blog μας στην στην μηχανή αναζητήσεις Google.


Έκτος όμως από της αναρτήσεις μας το ρομπότ της Google μπαίνει και στα αρχεία μας οπού αντιγράφονται όλα τα άρθρα που δημοσιεύουμε και έτσι με αυτό τον τρόπο στα μάτια του ρομπότ υπάρχουνε δίπλα πανομοιότυπα άρθρα το οποίο είναι πολλή κακό για μας καθώς το ρομπότ αρχίζει να μας θεωρεί σκουπίδια τα οποία αντιγράφουν από κάπου άλλου τα θέματά και τα δημοσιεύουν στο blog τους.

Αυτός ο μηχανισμός έχει στηθεί από την google ως αμυντικώς μηχανισμός, ενάντια σε εκείνους που θέλουν να αντιγράφουν απευθείας τα άρθρα μας και να επικολλούν στα blog τους.
Άλλα αυτή η προστασία, έχει ένα μειονέκτημά το ρομπότ είδε ακριβώς το ίδιο άρθρο 2 φορές, στης αναρτήσεις μας και στα αρχεία μας, αυτό μειώνει την βαθμολογία του blog μας στα μάτια της Google και έτσι όσα περισσότερα άρθρα γράφουμε τόσα περισσότερα πανομοιότυπα άρθρα θα έχουμε, με αυτών τον τρόπο όλο και ποιο χαμηλή βαθμολογία θα έχει το blog μας.

Αργά η γρήγορα, η ιστοσελίδα θα πεταχτεί από την κανονική θέση της και θα πάει στης τελευταίες θέσεις κάτι το οποίο εμείς δεν θέλουμε με τίποτα.
Για να αποφύγουμε λοιπόν την καταστροφή θα πρέπει να ενσωματώσουμε ειδικούς κωδικούς στο HTML του blog μας τα οποία θα απαγορεύσουν την πρόσβασή του ρομπότ στα αρχεία μας, μονό με αυτόν τον τρόπο θα έχουμε ένα διαχρονικό blog.



Εάν δεν θέλετε το blog σας απλά να  εξαφανιστεί από το Google, προστίθεμαι να ενσωματώσω εγώ ο ίδιος αυτούς τους ειδικούς κωδικούς στο blog σας.
Κόστος ενσωματώσεις ειδικών κωδίκων 10 ευρώ


Τρόποι πληρωμές;

1) Paypal
2) Τραπεζική κατάθεσή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου μέσω;

EMAIL: aris281084@hotmail.com
SKYPE: arisgev



Share it:

Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥ

Post A Comment:

2 comments: