Featured

Search This Blog

Από το Blogger.

Popular

Greek bloggers blogs

Share it:

Σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά η Ελλάδα έχει την μεγαλύτερη ανάπτυξη η καλυτέρα την μεγαλύτερη αύξηση στην δημιουργία τον blogs,έτσι λοιπόν οι greek bloggers που τόσα χρόνια ούτε καν ήξεραν τι είναι τα blogs και γενικώς δεν είχαν ιδέα για το ηλεκτρονικό χρήμα  θα αποκτήσουν ένα αρκετά καλό όνομα στο διαδίκτυο.



Επίσης έχει παρατηρηθεί πως παρά πολλοί ξένοι οι όποιοι δεν ξέρουν καν την ελληνική γλωσσά πληρώνουν μεταφραστές και φτιάχνουν ελληνικά project κύριος με games.

Αυτό λοιπόν μας λέει πως το ελληνικό ιντερνέτ έχει μέλλον αρκεί φυσικά να ασχολούμαστε με τα blogs όχι μόνο για να βγάζουμε λεφτά αλλά επειδή μας αρέσει κιόλας.
Σκεφτείτε πρωτότυπες ιδέες και φτιάξτε όμορφα και ποιοτικά blogs.

Σκάφτομαι να βάλω μια ψηφοφορία στο blog μου. οπου οι αναγνώστες μου θα ψηφίσουν το καλύτερο  blog, ο νικητής θα κερδίσει εντελώς δωρεάν 1 ώρα σεμινάριο από μένα.

Οσοι λοιπόν θέλετε να λαβετε μέρος παρακαλώ πολύ στειλτε μου email: aris281084@hotmail.com

Είχα γράψει ένα αρθο για: Τηλεοραση internet

Share it:

Post A Comment:

1 comments:

  1. καλησπέρα Άρη. συγχαρητήρια για το blog σου κ για την βοήθεια ποy δίνεις.

    είμαι κ εγώ καινούργιος σε αυτό κ έχω φτιάξει ένα blog με θέμα τον μηχανοκίνητο αθλητισμό για τον νομό μου.

    έκανα αίτηση στην google για διαφημίσεις μου έστειλαν μην, ότι έχω πάρει έγκριση 1/2 κ περιμένω να δουν πως θα βαλω στο blog μου τις διαφημίσεις με html για να κρίνουν αν τελικά θα πάρω ολh την έγκριση. εγώ νομίζω έκανα την σωστή αντιγραφή επικόλληση αλλά έχουν περάσει 4 μέρες κ ακόμα δεν με έχουν ενημερώσει.

    θα ήθελα τα φώτα σου σε παρακαλώ, κ θέλω ακόμα την βοήθεια σου πως να αναδείξω το blog μου να το μάθουν κ άλλοι χρήστες.

    ευχαριστώ εκ τον πρότερων.

    αν θες να ρίξεις μια μάτια στο blog μου να δεις αν είναι καλό.
    www.pyrgosextremsports.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή