Featured

Search This Blog

Από το Blogger.

Popular

Πως να βγαλετε χρηματα χωρις να διαθετετε κεφαλαιο με την μεθοδο drop shipping

Share it:

Πρώτα από όλα όταν λέμε την λέξη drop shipping εννοούμε ότι κάποιος έμπορος παίρνει κάποια χρήματα για ένα προϊόν και ο πελάτης  παίρνει το προϊόν κατευθείαν από τον χονδρέμπορο η τον κατασκευαστή.
Φυσικά με αυτήν την μέθοδο το πλεονέκτημα είναι ότι δεν χρειάζεται να έχεις καθόλου κεφάλαιο, πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα λειτουργούν με την μέθοδο drop shipping.
Σκεφτείτε να πουλούσατε δικά σας προϊόντα μεγάλη φασαρία να τα συσκευάζεις, να τα στέλνεις  όμως ας δούμε πως λειτουργεί αυτή η μέθοδος.  
Διαλέγουμε μια αξιόπιστη εταιρία drop shipping επιλέγουμε το προϊόν το οποίο θέλουμε να πουλήσουμε και βάζουμε μια τιμή φυσικά η τιμή που θα βάλουμε θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από αυτήν που έχεις η εταιρία στον κατάλογο.

Μόλις το προϊόν πουληθεί στέλνουμε στην εταιρία τα στοιχεία του πελάτη μαζί με τα χρήματα και εμείς φυσικά κρατάμε την διαφορά. Είναι ένα πολύ απλό και εύκολο σύστημα για να πουλάς χωρίς να έχεις προϊόντα και φυσικά χωρίς να έχεις κεφάλαιο, αυτό το σύστημα είναι πολύ αφυές και αποτελεί επανάσταση για το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Φυσικά θα με ρωτήσετε και που θα πουλάμε τα προϊόντα; μπορείτε να πουλήσετε στο Ricardo είναι ένα ελληνικό site δημοπρασιών μπορείτε να πουλήσετε στο ebay αυτή η μέθοδος από το ebay ξεκίνησε για πρώτη φορά φανταστείτε πόσο κερδίζουν οι εταιρίες drop shipping ωστόσο κάθε πράγμα έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα ας τα δούμε αναλυτικά:

1 δεν χρειάζεται να έχεις απόθεμα προϊόντων

2  δεν χρειάζεται να έχεις χρηματικό κεφάλαιο

3 αν το προϊόν σου δεν πουληθεί δεν χάνεις χρήματα αφού δεν έχεις αγοράσει

4 δεν χρειάζεται να συσκευάζεις και να αποστέλλεις

5 δεν δουλεύεις   με επιστροφές και customer  service

Τα μειονεκτήματα είναι τα εξής :

1 Δεν μπορείς να ελέγξεις  το stock από το ηλεκτρονικό κατάστημα

2 δεν μπορείς να ελέγξεις τον χρόνο αποστολής

3 δεν μπορείς να βελτιώσεις την τιμή ακόμα κι αν αγοράσεις μεγάλο αριθμό του προϊόντος σε χονδρική

Αξίζει να σημειώσουμε ότι υπάρχουν και απατεώνες που δεν μπορείς να τους εντοπίσεις εύκολα μπορεί να υπάρχει μια εταιρία drop shipping με προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές και να πληρώσεις για να αποκτήσεις πρόσβαση στον κατάλογο και να πέσεις στην παγίδα
Για να αποφύγετε τέτοιου είδους παγίδες θα πρότεινα να ασχοληθείτε μόνο με τον  κατάλογο της world  wide  brands, είναι πιστοποιημένος από το ebay.

Share it:

ΒΓΑΛΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ

Post A Comment:

5 comments:

  1. πολυ καλο αυτο ολο σαν τροπος..μπορω να πω οτι το ειχα ψαξει αρκετα..το ερωτημα μου ομως ειναι το εξης...γιατι καποιος να αγορασει απο μενα ως μεταπωλητη ουσιαστικα και να μην το αγορασει κατευθειαν απο το site που θα το αγοραζα και εγω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Gia para polous logous, as poume oti to proion den yparxei stin ellada kai iparxei mono sto eksoteriko opote tha protimousa na paro apo esena para na to parageilo apo ekso kai na perimeno.... ase pou den milane oloi sta ksena...
      Enas allos logos einai i eksipiretisi otan pas se kapoio katastima i perneis kapou tilefono analoga me to pos se eksipiretoun apofaseis apo pou kai ti na pareis.. edosa merika paradeigmata..

      Διαγραφή
  2. ολα καλα...ομως γιατι καποιος να αδορασει απο εμας και να μην κανει ο ιδιος απευθειας την αγορα απο τις εταιριες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ενα πολυ καλο ελληνικο DropShipping ebay tool ειναι αυτό eBay DropShipping Tool

    ΑπάντησηΔιαγραφή