Featured

Search This Blog

Από το Blogger.

Popular

5 συνήθειες που σας κρατανε στον πατο

5 κακες συνηθειες που εχουμε ολοι μας και μας κρατανε στον πατο σε ολες της τομης στη ζωη μας
Share it:
Ολοι μας εχουμε συνηθειες που δεν της παρατηρουμε και δεν αντιλαμβανόμαστε την τεραστια επιρροη που εχουν στις σκεψεις και στις πραξεις μας.
Πολλες απο αυτες τις συνηθειες, μας εμποδιζουν να ζουμε την ζωη μας με το μεγιστο καλυτερο τροπο.



Παμε λοιπον να δουμε μερικες κακες συνηθειες που εχουμε σχεδον ολοι μας.

1) Υποσχεσεις που δινουμε στον εαυτο μας και δεν τις τηρούμε:
Ο περισσοτερος κοσμος οταν δινει μια υποσχεση σε καποιον φιλο του προσπαθει να την τηρήσει,
ομως ακριβως το αντιθετο κανουμε οταν δινουμε μια υποσχεση στον εαυτο μας, παραδειγμα:
γνωριζουμε πως πρεπει να γυμναζομαστε να τρωμε σωστα να βγαζουμε περισσοτερα χρηματα γενικος να εχουμε μια ενδιαφερουσα ζωη, ε λοιπον το 85% των ανθρώπων δεν κραταει την υποσχεση που δινει στον εαυτο του, παντα λεει αυριο μεθαυριο μερικοι το ξεκινουν και το παρατάνε.

Αυτο εχει ως αποτελεσμα να εχουμε χασει ειδη μια μαχη, σκεφτείτε λιγο και θυμηθειτε την συμπεριφορα που ειχατε οταν ησασταν πιο μικρη οσο και αν σας ελεγαν μην το κανεις προσπαθουσατε να το κανετε γιατι ετσι ειναι η φυση μας.

Εδω θα πρεπει να πω πως οσο περνανε τα χρονια συνεχεια ακουμε απο τους γυρο μας μην κανεις το ενα μην κανεις το αλλο  αυτο εχει ως αποτελεσμα ο οργανιζμος ο εγκεφαλος μας αρχιζει και κλείνει.

Θα πρεπει λοιπον να σταματησουμε να λεμε ψεματα στον εαυτο μας για να αρχισουμε να ζουμε καλυτερα πιο ομορφα και πιο ωραια.

2) Ο πολεμος με το ξυπνητήρι σταματα αμεσως :
αυτο ειναι το πιο συνηθισμενο προβλημα που εχουμε ολοι μας, γιατι το αναφερω ως προβλημα ? επειδη ο πρωτος στοχος που εχουμε για την επομενη ημερα ειναι να ξυπνησουμε στις 7 ας πουμε χτυπαει το ξυπνητήρι αντι να συκοθουμε το αναβαλουμε αυτο παιδια εχει ως αποτελεσμα να μην καταλαβαινουμε το ποσο συμαντικος ειναι ο χρονος... σταματηστε να προβάλετε πραγματα αφου πρεπει να σηκωθειτε καντε το με τι μια μην το τραβατε μην βαζετε αυτο το κακο πραγμα στον χαρακτηρα σας.

3) Να χρησιμοποιούμε το κινητό πριν τον υπνο:
Αυτή η συνήθεια έχει εχει ως αποτέλεσμα να βλαπτει την κατάσταση της υγείας μας. Η μπλε λάμψη που εκπέμπεται από την οθόνη του smartphone, εμποδίζει την ανάπτυξη μελατονίνης - μιας ορμόνης ύπνου. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αϋπνία, προβλήματα όρασης, καθώς και παχυσαρκία και ακόμη και ογκολογικές ασθένειες.

Καλυτερα να απομακρύνεται το smartphone σας 1-2 ώρες πριν από τον ύπνο. Είναι καλύτερο να διαβάσετε ένα βιβλίο: αυτό θα είναι χρήσιμο οσο για την υγεία τοσο και για την ανάπτυξή σας.

4) Η συνήθεια να κατηγορείτε τον εαυτό σας για το παρελθόν:
Ολοι μας εχουμε κανει λαθη ετσι ειναι η ζωη δεν γινεται αλλιως πρεπει να σταματησουμε να κατηγορουμε τον εαυτο μας για τα λαθη που καναμε και να λεμε μα αν το εκανα ετσι αν το ειχα κανει αλλιως μα τοτε εκανα μεγαλη Μ...κια αντι να κάθεστε και να λετε μα και μου πειτε πως την επομενη φορα δεν θα ξαναγινει και μην το ξανακανετε αυτο ειναι το πιο συμαντικο να μαθαινουμε απο τα λαθη μας και οχι να κλεγομαστε.

5) Ο χρονος περναει πιο γρηγορα οταν μεγαλωνουμε.
Οταν μεγαλωνουμε νομιζουμε πως ο χρονος περναει πιο γρηγορα μα ειναι δυνατον να γινεται αυτο το πραγμα οχι φυσικα, το μονο που γινεται αφου μεγαλωσουμε ειναι να βαριομαστε, κανουμε πολυ λιγοτερα πραγματα απο οτι καναμε με αποτελεσμα οι μερες μας να περνουν αδειες χωρις χρωματα αισθηματα και ομορφες στιγμες.

ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΒΑΡΙΕΣΤΑΙ ΚΑΝΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!


Σας ευχαριστω που διαβασατε το άρθρο μου γραψτε το σχολιο σας.

Share it:

Διαφορα

Post A Comment:

0 comments: