Featured

Search This Blog

Από το Blogger.

Popular

Χάρτες ιστοτοπων site map

Share it:


Γιατί χρειαζόμαστε τους χάρτες ιστοτοπων (site map) τα χρειαζόμαστε επειδει είναι απαραίτητα για την καλύτερη ανάλυση της ιστοσελίδας μας και όχι μόνο από τους ανιχνευτές ρομπότ που έχει η  google. διαβάστε παρακάτω το τι λέει για αυτό η εταιρία google.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ  GOOGLE ΜΑΣ ΛΕΕΙ: τα αρχεία site map είναι η λίστα των σελίδων που έχει η ιστοσελίδα μας, αυτό σημάνει πως αν εμείς καταχωρίσουμε  site map αρχεία στο google webmaster τότε θα είμαστε 100% σίγουρη ότι  όλα όσα θα γραφούμε και θα δημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα μας θα τα βρίσκουμε και στης αναζητήσεις της google όποτε μετά όταν κάποιος θα γραφεί στην σελίδα αναζήτησης της google  κάποια λέξη σχετική με αυτό που έχουμε δημοσίευση εμείς στην ιστοσελίδα μας θα μας βρει μπροστά του και φυσικά αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε παραπάνω επισκέψεις που αυτό είναι και το κλειδί για να μπορέσουμε βγάλουμε χρήματα.

Προσοχή βαλτέ τα παρακάτω αρχεία με την σειρά που σας Δεινώ στο GOOGLE WEBMASTER γεια περισσότερος πληροφορίες σχετικά με το πως να τα προσθέσετε παρακολουθήστε τα ειδικά
δωρεάν βίντεο μαθήματα που έχω φτιάξει για την ιστοσελίδα μου

Αρχεία:
atom.xml?redirect=false&start-index=101&max-results=100

atom.xml?redirect=false&start-index=201&max-results=100

atom.xml?redirect=false&start-index=301&max-results=100

Παρατηρήστε πως στα αρχεία που σας δίνω έχουν αριθμούς σε όλα τα αρχεία  στο τέλος υπάρχει ο αριθμός 100 και στην μέση με την σειρά 101, 201, 301, τι σημαίνει αυτό όμως, αυτό σημαίνει πως το κάθε αυτό αρχείο μπορεί να αναλύσει 100 θέματα που θα δημοσιεύσετε είναι παρά πόλη μεγάλος αριθμός όποτε βάζοντας αυτά τα 3 με την σειρά που σας έχω δώσει  θα μπορείτε να δημοσιεύετε  300 διαφορετικά θέματα  και να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο ότι αυτή που σας ψάχνουν θα σας βρουν. το Πρωτώ αρχείο 101 θα αναλύσει τα πρώτα 100 θέματα μετά αφού  ξεπεράσετε τα 100 θέματα  αμέσως το 2 αρχείο 201 θα συνέχιση να τα αναλύει με την σειρά και με αυτόν τον τρόπο και το 3 αρχείο 301.

Οπωσδήποτε να τα προσθέσετε αυτά τα αρχεία στο google webmaster παρακολουθήστε τα δωρεάν βίντεο μαθήματα μου για να δείτε πως να τα προσθέσετε. 

Share it:

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Post A Comment:

4 comments:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ari pataw prosthiki xarti k.lp. (me tis nees karteles (amfibalw an ta ekana swsta)) alla den mou ta dexetai. stin arxi ola ekremousan kai telika anti na exei to prasino tsek, exei mia paula.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτο εχει σχεση με το ποσες ειναι συνολικα οι αναρτισεισ μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kalispera file mou nai exei oso pio poles anartiseis toso pio pola arxeia prepei na valeis....
      Edo prepei na po pos kai etsi ta vriski i google diladi ta arthra tha ta vrei outos i allos alla kaliter ana ta valeis gia na ta diavazei amesa

      Διαγραφή