Featured

Search This Blog

Από το Blogger.

Popular

Άπατες στο ιντερνέτ

Share it:


Προσοχή παρακάτω θα δείτε μια μικρή λίστα από σελίδες οι οποίες έχουν κατασκευαστή μόνο και μόνο για να κοροϊδεύουν τον κόσμο,όλες αυτές οι σελίδες έχουν ένα κοινό στοιχειό υπόσχονται λεφτά χωρίς κόπο χωρίς δουλεία και χωρίς να αφιερώσετε χρόνο κτλ.
οι περισσότερες ιστοσελίδες αυτού του τύπου υπόσχονται να σας πληρώνουν για να βλέπετε εσείς διαφημίσεις είναι τα λεγόμενα ptc saite μην ασχολείστε με τέτοιου είδους ιστοσελίδες….αντίθετος να γράφεται σχολεία και να ενημερώνεται τον κόσμο ότι είναι άπατες μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να τους πολεμήσουμε, αυτές οι ιστοσελίδες   θα υπάρχουν εφόσον υπάρχουν θύματα.

Να θυμάστε κάνεις δεν θα σας πλήρωση χωρίς να δουλέψετε και χωρίς να καταλάβετε προσπάθεια, αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας και παρακολουθήστε τα
Δωρεάν βίντεο μαθήματα εκπαίδευσης που έχω κατασκευάσει ειδικά για την σελίδα μου όπου περιγραφώ βήμα προς βήμα πως να κατασκευάσετε ένα blog είναι τελείως δωρεάν για όλους πως να προσελκύσετε επισκέπτες και πως να βγάλετε λεφτά.

Μια μικρή λίστα από τα εκατομμύρια saite που κοροϊδεύουνε τον κόσμο:

www.megabuxxclicks.com
www.legitimincome.com
www.tendollarclick.com
www.websitetester.biz
www.easycashptc.com
www.bax-online.com
www.luckydollar.biz
www.fastcarptc.com
www.dollargpt.com
www.margo-siti.ru
www.for-work.net
www.euro-reg.ru
www.selaus.com
www.unlum.com
www.ipmoney.in
www.olest.com
www.bux.to

οι περισσότερη όσοι ξεκινούν και ψάχνουν τρόπους με τους οποίους μπορούν να βγάλουν ένα έξτρα εισόδημα πέφτουν σε αυτά τα saite με αποτέλεσμα να απογοητεύονται και να πιστεύουν πως δεν υπαρχή τρόπος να βγάλουν χρήματα από το ιντερνέτ μην κάνετε λοιπόν και εσείς το ίδιο λάθος. παρακολουθήστε τα δωρεάν βίντεο μαθήματα μου τα όποια θα τα βρείτε στη κατηγορία δωρεάν βίντεο μαθήματα.

Πριν ξεκινήσετε να μην ξεχνάτε πως θα χρειαστεί να αφιερώσετε χρόνο να καταβάλετε προσπάθεια και μετά φυσικά να ανταμειφτείτε.

Share it:
Next
Νεότερη ανάρτηση
Previous
This is the last post.

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Post A Comment:

0 comments: